REINKARMIKA

1:11:00 PM

V mesecu maju se je v Kobaridu, ki leži na severo zahodu Slovenije tik ob italjanski meji, odprla prav posebna trgovina/butik/šivalnica pod imenom Reinkarmika. Trgovinica, ki z vintage izgledom privablja mimoidoče se ukvarja s prodajo rabljenih oblačil, predelavo le teh, ponuja pa tudi nekaj unikatnih kosov, ki lahko kupcu popestri garderobo.

Mlada oblikovalka Karmen Koren je šolanje zaključila na Naravoslovnotehniški fakulteti, kjer je odkrila svojo indetiteto v trajnostni modi in reciklaži. Z odprtjem trgovine sporoča ljudem, da so tudi "stari" kosi modni a potrebujejo le malo svežine, da ponovno zaživijo. Med drugimi se tudi drži "zero-waste" načela, pri katerem je cilj, da proizvede nič ali minimalno odpada.

Če se tudi sama poslužuješ teh kvalitet in bi rada pripomogla k manjšemu onesnažeanju okolja, hkrati pa popestrila svoj videz, priporočam obisk njene ljubke trgovine, kjer te bo Karmen pričakovala z velikim nasmeškom.  Z veseljem bo sprejela tudi vrečo rabljenih oblačil, katere si želela zavreči. Oblačilom bo vdahnila nov videz, ti boš pa zbirala nalepke, katere te bojo pripeljale do popustov, ki jih seveda vnovčiš v Reinkarmiki.  😉

Za več informacij pa je najbolje da jo obiščete osebno v trgovinici ali pa jo spremljate na socialnih omrežjih, ki bodo objavjene na dnu objave. 
 






Tina, ki je bila na obisko v tej super trgovinici, pa si ni le ogledovala izdelke, ampak jih je tudi nekaj pomerila s katerimi sta s Karmen ustvarili nekaj look-ov, da dobite občutek kaj pričakovati ob obisku.  Pokaževa vam jih pa v naslednjih dneh 😉

No comments:

Vermillion redd. Powered by Blogger.