BELA KANA

10:37:00 AM
Verjetno nas je veliko, ki si želimo poleti malce popestriti kožo s kakšno poslikavo, ki ni trajna. Sama sem se odločila, da si letošnjo poletje s pomočjo prav prijetne punce Dragane privoščim poslikavo telesa z belo kano, ki je odličen nadomestek začasnega tattooja :)

Sam potek do končnega videza je prikazan spodaj na fotografijah. Pred začetkom je priporočljivo imeti obrito in gladko površino za lažji nanos lepila. 
Željen vzorec je Dragana najprej prerisala na preslikavni papir, s katerim je vzorec odtisnila na mojo nogo. Nato se je lotila natančnega risanja.

Sama izkušnja je bila odlična, v poslikavo sem se pa prav zaljubila^^ Odvisno od lokacije ter tipa kože lahko sama "tetovaža" ostane od 5 do 10 dni. Sama jo imam že šesti dan in kjub temu da so se črte stanjšale, še vedno izgleda odlično 😊 Res se mi zdi, da je to pika na i za popestritev naše kože in zelo primerna za kakšno poletno zabavo/event.
 
Za konec pa še nekaj o sami tehniki.  "Bela kana" ne obstaja, ampak se tako imenuje tehnika poslikave, v kateri se uporablja posebno lepilo, ki je ustvarjeno za pritrditev kozmetičnih pripomočkov na telo. Becoming Moonlight pa je pasta za pozlato, posebej prilagojeno za poslikavo telesa. Ker je dokaj neškodljiva, jo lahko nosijo vsi, tudi nosečnice ;)









Za več informacij in termin pa kontaktirajte Dragano na facebook strani ali belakanaposlikava@gmail.com



No comments:

Vermillion redd. Powered by Blogger.